Actie

Sushi Actie 

Deze week bestellen en 3 of 4 juli Sushi eten, doet u mee?

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Sushi solutions

Reactie plaatsen

Reacties

Frank Janmaat
2 jaar geleden

Graag zondag 1 sushi box

Van de Jumbo Lebre mocht de stichting uit de rolstoel de maanden juni, juli en augustus een poster ophangen bij de emballage automaat. Klanten konden kiezen het bonnetje zelf te houden of aan stichting uit de rolstoel te doneren. Merendeel van de klanten hebben het bonnetje gedoneerd aan de stichting. En van de week kregen wij van de jumbo een mooi bedrag op de rekening van de stichting gestort namelijk € 295,- Wij zijn Jumbo Le Febre heel erg dankbaar dat zij ons deze kans hebben geboden. Hallo Jumbo dankjewel. www.uitderolstoel.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Op zaterdag 29 september 2018 was er proef de Binnenhof in het winkelcentrum de Binnenhof. Gezellig met z’n allen winkelen en hier en daar lekkers proeven. Wij mochten als stichting bij Toko Sodiro collecteren voor stichting uit de rolstoel. De opbrengst voor de stichting uit de rolstoel is €237,07! Weer een stap dichterbij. www.uitderolstoel.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Lekker met onze stand op de verenigingsmarkt Binnenhof gezonde en suikervrije koekjes, brownies en bananenchips verkopen. Ook Jayden heeft ons hierbij heel goed geholpen. En aandacht voor de stichting uit de rol stoel. Uiteindelijke opbrengst was €157,10

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Joanne is lekker koekjes en brownies voor bij de verenigingsmarkt Binnenhof zaterdag 8 sept. aan het maken. Wees er snel bij want Op=Op. De opbrengst gaat naar de stichting uit de rolstoel. www.uitderolstoel.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Collecteweek Lijnbaan en omgeving 23 juli t/m 29 jullie 2018.

Dankzij het winkelend publiek en de Rotterdamse Zomercarnaval hebben wij   2264,48 opgehaald. Door deze collecteweek hebben wij de € 10.000,- bereikt, we zijn er zelfs overheen! 

De hitte heeft ons niet tegengehouden mede door de steun en lieve woorden van hele lieve mensen hielden wij dit deze week vol! Heel erg bedankt daarvoor!

Ook Esther die ons zaterdag een middag heeft meegeholpen dankjewel! En Jayden heeft het weekend ons extra bijgestaan, dankjewel! 

We zijn overigens zo druk bezig geweest dat er weinig tijd was om wat leuke foto's te maken van de zomercarnaval.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Dit was woensdag 25 juli op de Lijnbaan. Open Rotterdam heeft ons thuis en in de stad geïnterviewd.

Gregory Nicolacito Martinez heeft 14 jaar geleden de diagnose MS gekregen. De medicijnen die hij kreeg, sloegen niet aan. Om de MS stop te zetten wil hij de HSCT behandeling ondergaan. Deze behandeling wordt niet vergoed en daarom wil hij geld inzamelen met zijn stichting Uit De Rolstoel.

Gregory kreeg op zijn 28e uitvalsverschijnselen en problemen met zijn zicht. Na onderzoeken in het ziekenhuis kreeg hij de diagnose Multiple Sclerose (MS). Hij was altijd sportief en stond vol in het leven. Het was voor hem zwaar om zijn ziekte te accepteren: “Iedereen zegt: ‘je hebt het geaccepteerd’, maar ik vind het moeilijk om dat te zeggen. Ik heb gelopen. Ik heb alles gedaan. Bij mij is het meer leren leven. Dan kom je in een fase van rust”.

Twee jaar geleden vond Gregory weer geluk in de liefde. Hij leerde Joanne via het internet kennen. Ondanks Gregory’s ziekte vindt ze dat ze een normale relatie hebben: “Natuurlijk zijn er momenten dat het moeilijk is”. Ze heeft vooral bewondering voor zijn positiviteit: “Het is vooral als hij niks meer kan. Als hij heel erg moe is, maar zelfs dan blijft hij eigenlijk heel erg positief”.

Gregory ziet ook de positieve kant van zijn ziekte: “Aan de ene kant ben ik blij dat ik MS heb gekregen, omdat dat me op een andere manier laat denken waardoor ik veel dankbaarder ben geworden. Ik neem het niet meer van vanzelfsprekend zoals vroeger”.

De HSCT-behandeling is een ingrijpende behandeling. De patiënt ondergaat een chemokuur. Hierdoor wordt het afweersysteem “gereset”. Door middel van stamcellen wordt dit weer opgebouwd. Deze behandeling kost tussen de 80.000 en 100.000 euro. De behandeling wordt niet vergoed en niet in Nederland aangeboden. Gregory gaat daarom de straat op met een collectebus en hij is een crowdfundingsactie gestart om het geld in te zamelen. Hij heeft op dit moment 9000 euro opgehaald. Wil je meer informatie over de crowdfundingsactie? kijk dan op: https://www.uitderolstoel.nl/doneer

Bron: Open Rotterdam

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Collecteren 18 t/m 24 december 2017

Het waren hele drukke dagen voor kerst, hieronder een kleine impressie met een knipoog ;-).

Gregory en ik stonden de hele week in de buurt van de Binnenwegplein in Rotterdam, het sneeuwde gelukkig niet meer maar het was wel grijs, nat en de gevoelstemperatuur was toch best koud! Door de warme gesprekken, en lieve reacties konden we dit samen doen!

We hebben maar liefst € 2.252,18,- opgehaald en we zijn nu de € 7.000,- gepasseerd we hebben nu weer grote sprongen gemaakt en dat hopen we in 2018 voort te zetten met uw hulp.

We zijn iedereen heel erg dankbaar! 

Dankbaar dat u tijdens deze drukke dagen een momentje voor ons vrij wilde maken, dankbaar voor uw steun, dankbaar voor de lieve woorden, dankbaar voor uw bijdrage!

Wij wensen u een liefdevol, gelukkig maar vooral gezond 2018! 

 

 

Collecteren rondom de Markthal in Rotterdam

Vol goede moet gaan we richting 24 juli dan beginnen we namelijk met collecteren rondom de Markthal we hebben alvast het zonnetje besteld ;-), komen jullie ook gezellig langs?

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 

Binnenhof/ collega's 

We hebben een leuk bedrag opgehaald in het Binnenhof na 2 uurtjes collecteren en van Hugo en Jolanda (lieve collega's van Joanne) hebben we onverwacht ook een donatie mogen ontvangen.

Ik ben ze heel erg dankbaar!  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 Flyer

Yes! De flyers zijn binnen!

Hier kunnen we mee aan de slag.

Op naar de volgende stap :-) !

LinkedIn

Wie heeft er een fotograaf nodig?!

Ik stel mezelf tot uw beschikking en maak voor uw bedrijf foto's.

De opbrengst gaat naar een goed doel namelijk Stichting Uit de rolstoel we proberen geld in te zamelen om Gregory Nicolacito Martinez vrij te maken van MS daarvoor heeft hij een behandeling nodig.

Informatie over Stichting Uit de rolstoel kun je vinden op www.uitderolstoel.nl

Laat het weten! Dan kunnen we elkaar helpen!

 

Facebook

Wie heeft er een fotograaf nodig?!

Ik stel mezelf tot je beschikking en maak een fotoshoot of foto's van of voor je bedrijf. De opbrengst gaat naar Stichting Uit de rolstoel.

Informatie over Stichting Uit de rolstoel kun je vinden op www.uitderolstoel.nl.

Laat het weten! Dan kunnen we elkaar helpen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.