Afspraak IJsselland Ziekenhuis

Gepubliceerd op 4 mei 2017 om 13:30

Vandaag heb ik een afspraak in het IJsselland Ziekenhuis voor een katheter wissel.

In de ochtend hoor ik op de radio dat er iets mis is in het IJsseland Ziekenhuis, het Ziekenhuis is grotendeels ontruimd en er zijn 2 gewonden door een incident met een gevaarlijke stof. Meer wordt er nog niet verteld en is er nog niet duidelijk.

Toch maar even het ziekenhuis gebeld om te vragen of mijn afspraak door kan gaan...maar helaas er wordt niet opgenomen, dus ik ga toch maar richting het ziekenhuis. Daar aangekomen zie ik dat het nog hermetisch is afgesloten en de agent verteld me dat er om 14:00 meer duidelijkheid zal zijn. Dus maar even een broodje eten en wachten. Na een aantal keren gebeld te hebben krijg ik groen licht en kan ik weer in het Ziekenhuis terecht, overal is er nog politie en brandweer aanwezig maar ik kan naar binnen. 

Om de 2 maanden moet ik mijn katheter laten wisselen in het IJsseland Ziekenhuis, met de tillift op het bed en dan de wissel... en weer met de tillift terug in mijn rolstoel...elke keer weer. Hopelijk heb ik nu weer wat minder last van spasmes en krampen in mijn buik.

Het is weer gebeurt ik ga maar weer eens naar huis, de NOS is nog bezig met een interview met de politie. Straks maar kijken naar het Journaal.

 

FullSizeRender-2.jpg

FullSizeRender-2-1.jpg

FullSizeRender-5.jpg 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.