Collecteren bij Toko Sodiro

Gepubliceerd op 4 november 2017 om 12:00

Een gezellig dagje collecteren in het Binnenhof te Rotterdam.

De zon schijnt het is een mooie dag om te collecteren, in het Binnenhof in Rotterdam vlakbij Gregory in de buurt. Goed aangekleed want als je stil zit is het behoorlijk koud ondanks het zonnetje en er wordt regen verwacht later op de dag maar dat zien we dan wel, we staan/zitten binnen dus nat worden we gelukkig niet.

Het is gezellig er is muziek en er zingt een dame die rondrijd op een een mooi paard zoiets als je in een draaienmolen wel eens ziet (maar dan met wielen) ze heeft een hele vriendelijke uitstraling en zingt leuke liedjes de ouderen vinden het ook prachtig en ze zong zelfs (ik maakte ervan speciaal voor mij ;-) ) Tulpen uit Amsterdam, haha en dat in Rotterdam :-).

Toko Sodiro gaf ons wat lekkernijen om uit te delen en zo meer mensen te trekken en om het doneren aantrekkelijker te maken, erg leuk en lief! En daardoor nog leuker om te doen. 

Er ontstonden ook weer hele leuke en fijne gesprekken, mensen met vragen en hun verhalen mooi om te zien en horen dat mensen echt geïnteresseerd zijn en ons een warm hart toedragen. 

Oh en Buurman en buurman zijn ook langs geweest:

IMG_0873-1.jpg

Joanne heeft ook nog een dansje gemaakt met de dansende kok:

DSCF9537.jpg 

Kortom het was een erg leuke dag!

En niet geheel onbelangrijk we hebben een heel mooi bedrag bij elkaar ontvangen, we zijn erg dankbaar voor deze geweldige dag!

Hiervoor willen we met name Toko Sodiro heel erg bedanken!

IMG_0874-1.jpg 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Gregory Nicolacito Martinez
5 jaar geleden

Ten eerste wil ik het team van Toko Sodiro heel erg bedanken dat wij voor de winkel mochten collecteren. Het was een mooie dag.
Op zo'n dag ontmoet je tijdens het collecteren veel interessante en oprechte mensen.

Gregory Nicolacito Martinez
5 jaar geleden

Mensen die oprecht geïnteresseerd zijn en de tijd nemen. Het was een mooie dag.
Ik ben iedereen die gedoneerd hebben heel erg dankbaar voor hun donatie. Dankjewel!!!