Benefiet-middag

Gepubliceerd op 17 november 2017 om 11:46

Dankbaar!

 

Dank aan Chantal Straver, EvaSophie Ridderikhoff, Michael en Arno! 

 

DOOR CHANTAL / NOV 13, 2017 / /- BEKEKEN X 97

 

Op zondag 12 november organiseerden we een benefietmiddag en stelden we onze dojo open. Jeugd en volwassenen konden deelnemen aan lessen in yoga, karate en/of budo fit, voor een donatie naar keuze. De opbrengst ging naar een goed doel: we droegen met deze actie Gregory een warm hart toe, hij probeert met een zware variant van MS een zelfstandiger leven op te bouwen.

Trainer Chantal verzorgde de karateles, YogaRevalution verzorgde de yoga en trainer Arno verzorgde de Budo Fit. De zaal vulde zich met deelnemers, toeschouwers en zelfs de pers. Ook Gregory en zijn vriendin namen een kijkje. Het was een succesvolle middag, met een goede vibe en een mooie opbrengst. Namens Gregory en ons: enorm veel dank aan alle gulle gevers! Mocht je ook iets willen bijdragen, neem dan een kijkje op de website van Gregory. 

Aanleiding
De aanleiding beschrijft trainer Chantal, die zelf ook kampt met MS, op haar blog. Zij ontmoette Gregory toevallig op straat, ze vertelden elkaars bijzondere verhaal en lieten elkaar sindsdien niet meer los. Chantal: “Gregory is een heel bescheiden, intelligent en sympathiek persoon. Het is bizar dat je als jonge man plotseling in een rolstoel belandt en je in Nederland al snel uitbehandeld bent, terwijl er wel opties in het buitenland zijn. Ik hoop enorm dat Gregory de behandeling krijgt die hij nodig heeft, waardoor hij mogelijk zelfs weer kan lopen.” 

​*Foto door KijkopMoerdijk.nl!

DSC_0495-1klein.jpg 

DSC_0496-1klein.jpg

 
 DSC_0500-1klein.jpg
 
DSC_0502-1klein.jpg
 
DSC_0507-1klein-1.jpg
 
DSC_0517-1klein-1.jpg
 
DSC_0521-1klein.jpg

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Chantal
5 jaar geleden

Het was een super mooie middag. Wat een mooie vibe was er. Zeker voor herhaling vatbaar!