Stil?!

Gepubliceerd op 24 maart 2018 om 08:46

Het is wat stil aan deze kant....

Ja, dat klopt. Maar we willen nog steeds ons doel bereiken!

Dat moet! Gregory mag niet verder achteruit gaan!

 

Dit jaar 2018 is voor ons moeilijk begonnen 1ste kerstdag kreeg ik (Joanne beheerder van Stichting Uit de rolstoel) te horen dat mijn vader een agressieve vorm van slokdarmkanker heeft. We gaan het ziekenhuis in en uit, de agenda staat vol met afspraken te veel om op te noemen.

We hebben inmiddels de chemo en bestralingen achter de rug, maar dat was hem bijna fataal. Hij werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het is nu inmiddels stabiel en mijn vader is nu weer thuis langzaam aan het herstellen. De verdere onderzoeken zullen uitwijzen of hij de zware operatie aan kan. Dat is onze hoop op herstel en daar gaan we voor.

Maar we moeten ook verder met onze hoop op herstel van Gregory!

Jullie begrijpen misschien dat ik hierdoor in een spagaat zit ik geef niet graag mijn privé weer hier op internet maar het voelt alsof ik dit een beetje verschuldigd ben naar jullie toe.

Gregory is ook nog aan het herstellen van zijn opname in het ziekenhuis afgelopen 25 januari.

De MS slaat helaas steeds weer toe. We hopen op herstel en dat niet nog verder achteruit gaat. Maar het gaat langzaam, heel langzaam met steeds weer tegenslagen...

Dit alles maakt het heel erg belangrijk dat we ons doel echt snel moeten gaan bereiken!

Ik vraag je daarom via deze weg is er iemand die vrijwilligerswerk zou willen doen voor onze Stichting? Al zijn het maar een paar uurtjes bijvoorbeeld om sponsoren te vinden via mail en/of aanschrijven om bekendheid bij radio en kranten te krijgen. Tips zijn welkom en misschien kan je helpen om dat dan ook samen uit te werken of kan je dit stukje alleen oppakken zodat we ons doel kunnen bereiken!

Tijdens de zomercarnaval gaan we weer volop collecteren in Rotterdam. Ook daarbij zou je ons kunnen helpen. Hartstikke leuk toch? Het zonnetje erbij en het feest kan beginnen en ondertussen geld ophalen voor de HSCT behandeling. Kom je ook?!

Een HSCT behandeling is de enige mogelijkheid om MS te verslaan.

De achteruitgang stoppen is alles voor Gregory en mij. Help ons a.u.b. !

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.