Welkom

bij

Stichting uit de rolstoel 

 

Fijn dat je eventjes een kijkje neemt op deze website van stichting "Uit de rolstoel".

Op deze site leg ik je uit waarom je ontzettend veel voor mij kan betekenen.

Een crowdfunding is niet iets waar ik zomaar aan zou beginnen.

Zonder jouw hulp kan ik een HSCT (Hematopoietische stamceltransplantatie) niet betalen.  

Dan blijf ik afhankelijk van de zorg en zal mijn toekomst er als een groot ? uit blijven zien.

Ik hou een blog bij, zodat je over van alles op de hoogte kan blijven en in de verschillende tabbladen staat ook veel informatie over MS. Dat wordt overigens ook steeds aangevuld. 

Mochten er vragen en of opmerkingen zijn, mail me en heb je ideeën en of wil je mij helpen om een actie te starten om geld in te zamelen, laat het me a.u.b. weten.

Ik kan alle hulp gebruiken! 

 

  

 

 

Zie hieronder de laatste Blog

 

Even een korte Update

Tot nu toe zijn er al 14 sushi boxen besteld en er is maar liefst € 1085,- gedoneerd! 

Dankzij u! 

We zijn u ontzettend dankbaar!

 

 

Houd u ook van sushi??

Wij willen graag zoveel mogelijk sushi boxen verkopen, Sushi Solutions heeft extra personeel ingezet om dit mogelijk te maken, zij kunnen nog veel meer aan en hebben in dat weekend van 3 en 4 juli speciaal voor ons tijd gemaakt. Daar zijn we super dankbaar voor, laten we dit met z'n allen een groot succes maken!

Lees meer »

Sushi Actie Nesselande Waterwijk

Help ons via deze actie die mede mogelijk gemaakt is door Sushi Solutions:

Er is op dit moment een team op pad om sushiboxen te verkopen voor het weekend van 3 en 4 juli.

Sushi solutions heeft een sushibox samengesteld met 38 stuks heerlijke sushi daarbij krijgt u een zoete verwennerij van Stukje Taart uit Nesselande.

Woont u in deze omgeving en wilt u meedoen stuur dan een mail naar uitderolstoel@gmail.com daarin kunt u aangeven hoeveel boxen u zou willen bestellen, in een reactie op uw mail ontvangt u de vervolg stappen. 

Liever geen sushi en wilt u toch doneren dan kan dat via de Doneer Button op deze site.

Wij zijn u heel erg dankbaar!

 

 

Lees meer »

Afscheid

Via deze weg wil ik even laten weten waarom het zo stil is aan deze kant.

Ik (Joanne) heb samen met Gregory afscheid moeten nemen van mijn vader, na 11 maanden heeft de ziekte hem van ons afgenomen.

Kerstavond 2017 kregen we te horen dat mijn vader slokdarmkanker had, deze kerst heeft hij niet meer mogen meemaken.

De maanden chemokuren en bestralingen hebben hem uitgeput bij de laatste chemo ging het gigantisch fout en werd hij op de intensive care opgenomen. Toch kwam hij daar na lang vechten er toch weer een beetje bovenop.

Maar door zijn toestand kon hij niet geopereerd worden, hij moest eerst goed aansterken.

Toen bleek dat er al uitzaaiingen waren ontstaan, het is niet zeker of ze misschien al ergens zaten want het was een zeer hardnekkige vorm van kanker.

Dit was het begin van het einde de hoop er weer bovenop te komen was weggenomen, het was vanaf die tijd alleen nog maar rekken.

Een second opinion in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis leverde niet het verwachten resultaat op, geen immuun therapie voor mijn vader, dat was de laatste strohalm.

Ook daarvoor moet je een patiënt zijn die in een bepaald plaatje past, het is hard maar zo is het.

Je begrijpt vast dat ik alle tijd die ik had de afgelopen 11 maanden er zoveel mogelijk voor mijn vader en moeder wilde zijn, vele malen met hem naar het ziekenhuis en zoveel mogelijk er gewoon zijn. Als het kon een wandelingetje of ergens naartoe rijden een terrasje en toen hij geen zondevoeding meer had een hapje eten ergens waar hij zo van genoot. Een knuffel een hand vasthouden, dierbare momenten die ik helaas niet meer kan aanvullen of overdoen.

In november ging hij erg snel achteruit. Hij kon niet meer, euthanasie werd in werking gezet maar daar was zelfs geen tijd meer voor. Hij is in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen overleden.

cht afscheid hebben we niet kunnen nemen, een dag later zou er euthanasie plaatsvinden. Maar we waren bij hem en onze troost is dat hij niet langer meer hoefde te lijden, hij was helemaal op.

27 november om half 9 in de ochtend heeft hij zijn laatste adem uitgeblazen, 74 jaar.

4 December is Thijs de Vries mijn lieve vader begraven, het was een mooi afscheid.

Wij missen hem ontzettend!

 

 

 

Lees meer »

Toko Sodiro

We hebben weer de collectebus geleegd bij Toko Sodiro, er is maar liefst €105,13 gedoneerd Super Bedankt aan alle klanten en Toko Sodiro! 

Lees meer »