Welkom

bij

Stichting uit de rolstoel 

 

Fijn dat je eventjes een kijkje neemt op deze website van stichting "Uit de rolstoel".

Op deze site leg ik je uit waarom je ontzettend veel voor mij kan betekenen.

Een crowdfunding is niet iets waar ik zomaar aan zou beginnen.

Zonder jouw hulp kan ik een HSCT (Hematopoietische stamceltransplantatie) niet betalen.  

Dan blijf ik afhankelijk van de zorg en zal mijn toekomst er als een groot ? uit blijven zien.

Ik hou een blog bij, zodat je over van alles op de hoogte kan blijven en in de verschillende tabbladen staat ook veel informatie over MS. Dat wordt overigens ook steeds aangevuld. 

Mochten er vragen en of opmerkingen zijn, mail me en heb je ideeën en of wil je mij helpen om een actie te starten om geld in te zamelen, laat het me a.u.b. weten.

Ik kan alle hulp gebruiken! 

 

  

 

 

Zie hieronder de laatste Blog

 

Deze week zijn we weer volop aan het collecteren :-) !

We zijn 1 dagje later begonnen de vergunning liet even op zich wachten en dat terwijl we het al 27 augustus aangevraagd hadden, netjes betaald. Tja nou ja opgelost, die ene dag kunnen we niet terughalen.

Niet getreurd we zijn supergoed begonnen! Kom gezellig langs we staan in de buurt van de binnenwegplein bij de ZARA. Wij kunnen alle steun gebruiken!

 

Lees meer »

HEMA Binnenhof Rotterdam

Vandaag zaterdag 16 december worden er heerlijke warme rookworsten verkocht, de opbrengst gaat naar Stichting Uit de rolstoel :-) !

De HEMA in het Binnenhof in Rotterdam heeft deze actie voor Gregory opgezet, superleuk!
Zaterdag 16 december tussen 12:00-14:00 even boodschapjes doen, gezellig shoppen en even naar de HEMA een worstje halen ? en geen liefhebber van de HEMA worst?
Gewoon doneren mag ook ??

IMG_0961-1.jpg

Lees meer »

Nieuwe Sponsor :-)

Dankzij Sterker werkt zijn we weer een stap dichterbij!

 

                                                     DSC_3758-2klein-1.jpg

 

 

Joanne heeft uit het archief nog foto's gevonden van een opdracht uit 2012 voor Sterker werkt, de vraag was nog meer uit die serie te bewerken voor een nieuwe folder van Sterker werkt.

Daarvoor in ruil heeft ze gevraagd of Sterker Werkt dat bedrag zou willen doneren aan onze Stichting, SUPER BEDANKT! Dat Sterker werkt hieraan mee werkt!

 

Lees meer »

Middagje/avondje knutselen ;-)

Ff photoshoppen, printen, knippen en plakken...

Uurtjes photoshoppen voor nieuwe flyers dus ook nieuwe stickers voor de collectebussen,

deze bussen hebben we besteld om in winkels en andere plekken te kunnen plaatsen.

Binnenkort de andere collectebussen ook weer aanpassen met de nieuw stickers. 

We blijven lekker bezig :-)!

 

IMG_0883-40-1.jpg                IMG_0886-10-1.jpg

 

 

                                    IMG_0885-30-3.jpg

 

Lees meer »

Benefiet-middag

Dankbaar!

 

Dank aan Chantal Straver, EvaSophie Ridderikhoff, Michael en Arno! 

 

DOOR CHANTAL / NOV 13, 2017 / /- BEKEKEN X 97

 

Op zondag 12 november organiseerden we een benefietmiddag en stelden we onze dojo open. Jeugd en volwassenen konden deelnemen aan lessen in yoga, karate en/of budo fit, voor een donatie naar keuze. De opbrengst ging naar een goed doel: we droegen met deze actie Gregory een warm hart toe, hij probeert met een zware variant van MS een zelfstandiger leven op te bouwen.

Trainer Chantal verzorgde de karateles, YogaRevalution verzorgde de yoga en trainer Arno verzorgde de Budo Fit. De zaal vulde zich met deelnemers, toeschouwers en zelfs de pers. Ook Gregory en zijn vriendin namen een kijkje. Het was een succesvolle middag, met een goede vibe en een mooie opbrengst. Namens Gregory en ons: enorm veel dank aan alle gulle gevers! Mocht je ook iets willen bijdragen, neem dan een kijkje op de website van Gregory. 

Aanleiding
De aanleiding beschrijft trainer Chantal, die zelf ook kampt met MS, op haar blog. Zij ontmoette Gregory toevallig op straat, ze vertelden elkaars bijzondere verhaal en lieten elkaar sindsdien niet meer los. Chantal: “Gregory is een heel bescheiden, intelligent en sympathiek persoon. Het is bizar dat je als jonge man plotseling in een rolstoel belandt en je in Nederland al snel uitbehandeld bent, terwijl er wel opties in het buitenland zijn. Ik hoop enorm dat Gregory de behandeling krijgt die hij nodig heeft, waardoor hij mogelijk zelfs weer kan lopen.” 

​*Foto door KijkopMoerdijk.nl!

DSC_0495-1klein.jpg 

DSC_0496-1klein.jpg

 
 DSC_0500-1klein.jpg
 
DSC_0502-1klein.jpg
 
DSC_0507-1klein-1.jpg
 
DSC_0517-1klein-1.jpg
 
DSC_0521-1klein.jpg
Lees meer »

Collecteren bij Toko Sodiro

Een gezellig dagje collecteren in het Binnenhof te Rotterdam.

De zon schijnt het is een mooie dag om te collecteren, in het Binnenhof in Rotterdam vlakbij Gregory in de buurt. Goed aangekleed want als je stil zit is het behoorlijk koud ondanks het zonnetje en er wordt regen verwacht later op de dag maar dat zien we dan wel, we staan/zitten binnen dus nat worden we gelukkig niet.

Het is gezellig er is muziek en er zingt een dame die rondrijd op een een mooi paard zoiets als je in een draaienmolen wel eens ziet (maar dan met wielen) ze heeft een hele vriendelijke uitstraling en zingt leuke liedjes de ouderen vinden het ook prachtig en ze zong zelfs (ik maakte ervan speciaal voor mij ;-) ) Tulpen uit Amsterdam, haha en dat in Rotterdam :-).

Toko Sodiro gaf ons wat lekkernijen om uit te delen en zo meer mensen te trekken en om het doneren aantrekkelijker te maken, erg leuk en lief! En daardoor nog leuker om te doen. 

Er ontstonden ook weer hele leuke en fijne gesprekken, mensen met vragen en hun verhalen mooi om te zien en horen dat mensen echt geïnteresseerd zijn en ons een warm hart toedragen. 

Oh en Buurman en buurman zijn ook langs geweest:

IMG_0873-1.jpg

Joanne heeft ook nog een dansje gemaakt met de dansende kok:

DSCF9537.jpg 

Kortom het was een erg leuke dag!

En niet geheel onbelangrijk we hebben een heel mooi bedrag bij elkaar ontvangen, we zijn erg dankbaar voor deze geweldige dag!

Hiervoor willen we met name Toko Sodiro heel erg bedanken!

IMG_0874-1.jpg 

Lees meer »